Saksalan Pizzerian herkullinen pizza

Saksalan Pizzerian herkullinen pizza

Täällä Saksalan Pizzeriassa on herkullinen pizza kaikille. Ymmärrämme, että jokaisella on erilainen maku pizzassa. Koska olemme erikoistuneet tarjoamaan maukasta ja korkealaatuista ruokaa, haluamme varmistaa, että kaikki voivat nauttia pizzastamme. Tarkista alla, mitä pizzaa meillä on tarjolla!

Pizzas

Bolognese Bolognese- 

pizzamme on runsaasti makua. Sen pizzakastike on maustettu jauhelihalla lisättyä makua varten. Uunissa sulaneiden juustojen lisäksi voit todella nauttia tästä pizzasta.

Havaijilainen 

Otamme klassisen havaijilaisen pizzan. Klassisen pizzakastikkeemme päällä on mozzarella-juustoa. Sen päällä on makeaa kinkkua ja ananasta, joka lisää makeutta suolaisiin pizzoihin. 

Ooppera 

Suosikkimme paikallisten keskuudessa pidämme Opera Pizzaa suuressa arvossa. Yhdistelmä mozzarella-juustoa ja sen päällä herkullista kinkkua ja mehevää tonnikalaa. Paikalliset nauttivat klassisen suosikkimme ottamisesta.

Pepperoni 

Se onklassinen pizza, jolla on oma maku. Mozzarellan ja herkullisen salamin päällä laitamme oman kierteen lisäämällä mehukkaita tonnikalapaloja. Tämä lisää aivan uuden maun pizzan klassiseen makuun.

Saksalan Specialkutittavat makupalojasi 

Teimme erikoispizzamme erikoisemmaksi, sillä siinä oli enemmän täytettä, jotka varmasti. Edam-juuston, aurajuuston, mozzarellan, fetajuuston, aurinkokuivatun tomaatin ja rucolan päällä.

Saksalan-erikoispizza valmistetaan neljästä juustotyypistä, jotta niistä saadaan maku. Käytimme myös aurinkokuivattuja tomaatteja ja rucolaa virkistävään makuun. Voit nauttia yhdestä parhaista pizzoista, joita meillä on.

Americana 

Otamme klassisen Americana-pizzan. Meidän päällä on mozzarellajuustoa, suolaista kinkkua, makeaa ananasta ja sinihomejuustoa. Maku, jonka nämä makut tuovat, saa sinut todella haluamaan enemmän.

Havaijilainen kana 

Niille, jotka haluavat klassisen havaijilaisen, mutta eivät voi syödä sianlihaa, olemme tehneet siitä toisenlaisen otteen. Mozzarellajuuston ja makean ananaksen päällä muutimme sen lisäämällä mehukkaita kananpaloja ja sinihomejuustoa, joka lisää ainutlaatuisen maun pizzaan. Asiakkaat, jotka eivät voi syödä sianlihaa, voivat nyt nauttia kanan havaijilaisesta pizzasta.

Frutti di Mare 

Ne, jotka etsivät äyriäispizzaa, nauttivat tästä. Olemme lisänneet sen mozzarellajuustoon, mehukkaaseen tonnikalaan, simpukoihin ja katkarapuihin. Voit maistella meren makua ottamalla mereneläviä pizzaa.

Vegetariana 

Meillä on ollut useita asiakkaita, jotka etsivät pizzaa ilman minkäänlaista lihaa. Siksi loimme heille Vegetariana-pizzamme. Sen päällä on mozzarellajuustoa, sieniä, paprikaa, ananasta, tomaattia ja oliiveja. Nautit varmasti näistä makuista yhdessä, ja paksun kuoren ansiosta et tule nälkäiseksi.

Quatro Stagioni 

Anna neljän vuodenajan nauttia yhdessä pizzassa. Mozzarellajuuston, suolaisen kinkun, sienien, paprikoiden ja mehukkaiden katkarapujen lisäksi voit nauttia mausta kaikkina vuodenaikoina. 

Talon Special 

-asiakkaat voivat myös nauttia erilaisista mauista talon-pizzamme kanssa. Talon-pizzamme yhdistää mozzarellajuustoa, mettwurstia, makeaa ananasta, suolaista kebabia, chiliä ja valkosipulia.

Imperiumi 

Nautit makujen imperiumista pizzan kanssa. Päässä mozzarellajuustoa, kinkkua, mettwurstia, katkarapuja, mustapippuria, sipulia, tomaattia, kaksoisjuustoa ja valkosipulia. Yhdessä pizzassa voi olla paljon täytettä, mutta me Saksalan Pizzeria halusimme saada vain parasta pizzaa asiakkaillemme.

Julia  

Voit myös nauttia yhdestä yksinkertaisimmista mutta silti maukkaista pizzoista. Mozzarella-juuston, suolaisen kinkun, makean ananaksen, mehukkaiden katkarapujen ja terveellisen sinihomejuuston lisäksi ne varmasti kutistavat makuhermojasi virkistävälle pizzalle.

Saksalan 

Nauti pizzeriastamme. Olemme luoneet tämän pizzan kertoaksemme asiakkaillemme, minkä maun tuomme. Mozzarella-juustoa täydennettiin myös mettwurst-viipaleilla, saksalaisella makkaralla, jolla oli vahva saksalainen maku, herkullisia katkarapuja ja sinihomejuustoa ainutlaatuisen maun lisäämiseksi. Toivomme, että nautit makustamme.

Interpizza  

Interpizzan avulla voit myös maistella makuja eri puolilta maailmaa. Se on päällä mozzarellaa jalapeNo,sipulia, tomaattia, kebab ja meidän salainen valkokastike. Voit maistella maailmanluokan pizzaa ja nauttia erilaisista mauista yhdellä puremalla.

Dillinger 

Täysin täytetty lihapizza, jolla on lihan ystäviä, on varmasti käsissään kaikkialla Dillinger-pizzassamme. Pizzan päällä on mozzarellajuustoa, kinkkua, mettwurstia, jauhelihaa ja sipulia, joten lihan makua on korotettava siten, että voi nauttia täysin niiden mausta. Mehu imeytyy juustoon ja kuoreen, kiinnittäen maun, jotta voit maistaa sitä jokaisessa puremassa.

Kebab Pizza 

Kebabit tarjoavat erilaista makua kuin Lähi-itä, ja haluamme sisällyttää oman kebabimme maun pizzaan. Mozzarella-juuston, kebabien, sipulin, chilin ja aura-juuston päällä voit maistella hienoa Lähi-idän ruokaa pizzalla. 

Papan erikoisuus 

Voit myös maistaa toisen Saksalan Pizzerian ainutlaatuisista makuista. Mozzarella-juuston, pepperonin, paprikan, sipulin, sinihomejuuston ja oliivien lisäksi voit varmasti jälleen maistella ainutlaatuisia makujamme.

Pekoni- 

lihan ystäviä on myös kaikkialla Pekoni-pizzassamme. Mozzarella-juuston, munien, makkaran, pepperonin ja pekonin päällä heillä on paljon lihaa käsissään. Tämän pizzan lihan luonnolliset öljyt kastelevat juustoa ja kuorta, mikä lisää lihaista makua. Voit nauttia runsasta, lihavaa pizzaa jokaisessa puremassa.

Lahden Pizza 

Kuka tahansa nauttii ainutlaatuisesta pizzan otoksestamme. Mozzarella-juuston, sipulin, ranskalaisten, kebabin, salaatin ja salaisen valkoisen kastikkeen päällä voit nauttia vertaansa vailla olevasta pizzasta, joka saa sinut haluamaan enemmän. Asiakkaat ovat nauttineet tästä pizzasta ja olleet suosituin pizzamme. 

Kebab-vene 

Koska olemme suomalaisia ​​ja ruotsalaisia ​​suosikkeja, me Saksalan Pizzeria -yhtiössä halusimme tarjota toisen pizzan, johon on sisällytetty enemmän kebabin makua. Se on päällä mozzarellaa sinihomejuustoa, sipulia, jalapeNo,kebab, salaattia, tomaattia ja oman salaisen valkokastike. Voit nauttia vahvemmasta kebab-mausta, joka varmasti saa vatsasi mölyn.

Kana-vene 

Vaikka suurin osa pizzoista on pyöreitä, pizzaveneet valmistetaan pidemmiksi ja pitkänomaisiksi. Niiden päällä on edelleen samat ainesosat pizzaa varten, mutta ne on valmistettu pienemmille, mutta enemmän viipaleille. Voit myös nauttia monenlaisesta makusta ja mausta.

Päällä juustoa, aura juustoa, sipulia, jalapeNo,kanaa, salaattia, tomaattia, currykastike, valkokastike ja BBQ-kastiketta, voit nauttia maukkaasta versio pizza vene. Voit maistella erilaisia ​​ruokia vain viipaleella.

Kebabit

Suurin osa suomalaisista rakasti kebabeja ja on tehnyt niistä osan tavallista ateriaansa. Olemme jo tehneet sen omaksi ja olemme luoneet ja palvelleet erilaisia ​​kebabeja ympäri. Lue lisää nähdäksesi mitä kebabeja meillä on tarjota.

Kebabirulla 

Se onsuosituimpia kebab-ruokiamme. Viipaletta kebabia, tomaattia, kurkkua, salaattia ja erityinen kastike asetetaan pehmeälle pitalle, joka rullataan kääriä ainesosat yhteen. Nautit kebabin mausta leivällä ja se on erittäin nälkäisille ihmisille täynnä. 

Erityinen Kebab 

Tämä on toinen suosituimmista kebab-annoksistamme. Suurimman osan kebabista tiedetään grillatuksi kepillä ja syödään sellaisenaan tai jopa rullataan pitaleivässä. Erityisen kebabimme avulla voit kuitenkin nauttia erikoisuuksistamme riisin ja perunoiden kanssa. Yhdessä rapean salaatin ja tuoreimman tomaatin ja kurkkujen kanssa nautit tästä ruokalajista.

Kebab ranskalaisilla 

Voit myös nauttia herkullisista kebabeistamme ranskalaisilla ilman riisiä. Voit nauttia klassisista kebabeistamme salaattia, tomaattia ja kurkkua. Saat kuitenkin myös maistaa kotitekoisia perunoita. 

Käytimme tuoreita ja suurimpia perunoita ja annoimme ne leikata yhtä suuriksi viipaleiksi varmistaaksemme, että saat nauttia rapeasta ranskalaisesta perunasta yhdessä kebabisi kanssa.

Iskender Kebab 

Yksi klassisista tavoista nauttia kebabeista, meillä on oma Iskender-kebab, joka on saatavana Saksalan Pizzeriasta. Voit nauttia tavallisista kebabeistamme salaattia, tomaattia ja kurkkua. Teimme sen kuitenkin erityiseksi sisällyttämällä leipäkuutioita täydelliseen ateriaan. Vaikka näitä käytetään enimmäkseen täytteenä, nämä ovat hieno ateria yhdessä kebabin kanssa.

Kebab perunakiiloilla 

Tavallisten perunoiden lisäksi kebabeissamme on myös perunakiiloja. Nämä ovat epäsäännöllisesti leikattuja perunoita, jotka tekevät niistä suurempia. He pitävät myös nahkansa lisäämään tekstuuria. Ne ovat joko paistettuja tai paistettuja ja sopivat erinomaisesti kebabeihin.

Riisikebab 

Vaikka meillä on erityinen kebab, voit nauttia siitä myös ilman perunoita. Voit nauttia tavallisesta kebabistamme salaattia, kurkkua ja salaattia. Mukana on kuitenkin myös pehmeää, valkoista riisiä, joka tekee sinusta täydellisemmän nauttien suosikki kebabista.