Saksalan Pizzeria: Täydelliset jälkiruoat pizzan jälkeen Metakuvaus

Saksalan Pizzeria: Perfect jälkiruoat jälkeen pizzan

Saksalan Pizzeria on monenlaisia gourmet jälkiruokia, joka täyttää vatsan. Syötpä sitten yksin tai kaveriporukan kanssa, jälkiruokamme sopivat kaikille. Löydät ei-niin makeita jälkiruokia ja niitä, jotka varmasti täyttävät makeat hampaasi. 

Tässä ovat suosituimmat gourmet -jälkiruoat, joita sinun pitäisi kokeilla:

Hot fudge

Maista rikas kuuma suklaapäällyste, kun saat alkuperäisen kuuman fudgen täällä Saksalan Pizzeria’ssa! Tämän makean jälkiruoan suklaa on keitetty huolellisesti, jotta se ei palaisi. 

Hot Fudge on yhdistelmä kermaa, ruskeaa sokeria, ruskeaa riisisiirappia, voita ja vettä. Kokkimme sekoittavat seosta, kunnes sokeri liukenee. Kun seos on valmis, se yhdistetään suklaan kanssa, kunnes ne sekoittuvat keskenään. Myöhemmin se sekoitetaan kaakaojauheen, vaniljan ja suolan kanssa.

Saksalan Pizzeria’s hot fudge on yksi myydyimmistä gourmet-jälkiruokistamme tarvittavan huolellisen prosessin vuoksi.

Horchata Semifreddo

Saksalan PizzeriankanelijuomanHorchata Semifreddo vie makeanaivan uudelle tasolle! Horchata Semifreddo on yksi monimutkaisimmista jälkiruokistamme, ja se varmasti tyydyttää sinut kermaisella ulkonäöltään. 

Tämä gourmet -jälkiruoka on yhdistelmä riisiä, kanelia ja suolaa, joita sekoitetaan keskenään, kunnes paakkuja ei ole jäljellä. Mitä tulee sen kermaan, kokkimme sekoittavat sitä, kunnes se muodostaa jäykät huiput. 

Munanvalkuaiset, rakeinen sokeri ja suola sekoitetaan keskenään, kunnes sokeri liukenee. Se yhdistetään sitten ruskean sokerin, voin, tequilan ja maissisiirapin kanssa karamellin luomiseksi.

Juustokakku

Tunne olosi kotoisaksi, kun kokeilet kotitekoista juustokakkuamme, joka tekee sinusta tuntuu lapselta pehmeällä ja kermaisella koostumuksellaan.

Saksalan Pizzerian juustokakku on yksi yksinkertaisimmista resepteistämme, mutta se kuuluu myös myydyimpien jälkiruokien luetteloon. Kokkimme luovat tämän herkullisen jälkiruoan murskaamalla Graham -keksejä, kunnes niistä tulee hienoja murusia. Raakasokeria, suolaa ja voita lisätään märän hiekan kaltaisen rakenteen luomiseksi.

Mitä tulee itse juustokakkuun, kermajuusto yhdistetään rakeisen sokerin ja suolan kanssa. Smetanaa ja sitruunankuorta lisätään yhteen, mukaan lukien munat, jotta saadaan jäykkä täyte. 

Paahdettu MarshmallowPie

ButterscotchSaksalan Pizzeria’s Toasted Marshmallow Butterscotch Pie on ehdottomasti showstopper upealla ulkonäöltään, joka on peitetty suklaalla ja marshmallow swissillä. Tämän jälkiruoan luominen vie aikaa, minkä vuoksi vain rajallinen määrä ihmisiä voi tilata tämän joka päivä.

Kokkimme luovat tämän jälkiruoan sulattamalla suklaata ja luomalla ganache, joka levitetään piirakkakuoren päälle. Myöhemmin ruskea sokeri, maissijauho, suola ja voi sekoitetaan keskenään. Kun valmis, myös munat, maito, vanilja ja kerma yhdistetään. 

Kun kaikki yhdistelmät on tehty, seokset sekoitetaan yhdeksi piirakan päätäytteen muodostamiseksi. 

Kun kyse on piirakan täytteestä, maissisiirappi, munanvalkuainen ja suola yhdistetään keskenään, jolloin saadaan valkoinen ja kiiltävä koostumus, joka kolminkertaistuu. Lisäksi rakeistettua sokeria, hammaskiveä ja kaksi munanvalkuaista sekoitetaan aiemmin luodun seoksen kanssa, jotta kakku täytetään. 

Kun marenki ja vaahtokarkki on yhdistetty, ne paahdetaan keittiöpolttimella.