Nauti suurista kokoontumisista Saksalan Pizzeria -ruokien kanssa.

Nauti suurista kokoontumisista Saksalan Pizzeria -ruoan kanssa

. Suurten kokousten käsittely voi olla haastavaa. Ensinnäkin sinun on arvioitava, kuinka monta on, ja valmisteltava paikka, joka mahtuu heille. On hyviä paikkoja, joihin mahtuu paljon ihmisiä, mutta sinun on silti tiedettävä tarkka määrä. 

Paikan asettaminen ei ole myöskään helppoa, koska sinun on harkittava, kuinka juhlijat saapuvat tapahtumapaikalle. Sinun on harkittava näitä ensin, ennen kuin voit aloittaa valmistelut.

Kun olet ymmärtänyt, kuinka paljon kävijöitä on ja missä pidät juhliasi, sinun on ajateltava ruokaa, jota tarjoat vieraille. Täältä voit valita erilaisia ​​ruokia. 

Halusitpa sitten mennä juhlaillalliselle ja nauttia buffetpöydän tai yksinkertaisen kokoontumisen, siellä on ruokaa sinulle. Tietenkin voit myös tarjoilla pizzoja ja kebabeja Saksalan Pizzeriasta.

Pizzeria tarjoaa erilaisia ​​juhlapaketteja sinulle ja vieraillesi ja on täydellinen ratkaisu juhlatarpeisiisi. Olitpa palvelemassa 4, 6 tai jopa 8 ihmistä, olemme saaneet sinut mukaan. 

Voit valita tarjoamistamme erilaisista juhlapaketeista. Ne on tarkoitettu palvelemaan erilaisia ​​ihmisiä, mikä olisi paras valinta tapahtumaa suunniteltaessa. Lue, mitä paketteja tarjoamme.

Suuri pizza- ja kebabpaketti (4-6 henkilöä)

Meillä on juhlapaketti suurelle ihmisryhmälle, yleensä 4-6 hengelle. Paketti sisältää kaksi 15 tuuman pizzaa valitsemallasi maulla, valinnan kahdesta Iskender-kebabista ja kebab-rullasta tai neljästä valitsemastasi sitsistä sekä kana- tai kinkkusalaatista.

Tämä on loistava valinta pienelle ryhmälle, joka on nälkäinen hyvään ruokaan. Sinulla on kaksi 15 tuuman pizzaa, jotka riittävät täyttämään sinut, erilaisilla makuja valitsemallasi tavalla. Sitten voit valita kebabien tai schnitzelien välillä, jotka ovat ohuita sianfileen viipaleita maustettuna ja paistettuna. Sitten voit valita salaatteja aloittaaksesi juhlat.

Suuri pizza- ja kebabrullapaketti (4-6 hlöä)

Meillä on myös juhlapaketti, joka sisältää kebabrullien valintoja. Sinulla on kaksi 15 tuuman pizzaa valitsemallasi maulla, 8 kebab-sämpylää ja valittavissa naudanliha- tai kanan kebab-sämpylöitä tai molemmat, jaettu kahtia. Voit myös valita joko kinkku- tai kanasalaatteja.

Niille, jotka rakastavat sämpylöitä, tämä on paras paketti sinulle. Saat melkein samat tuotteet pakkauksessa. Ainoa ero on, että valitset kahdenlaisia ​​kebab-rullia. 

Niille, jotka eivät ole naudanlihan faneja, nautit ehdottomasti kana-kebab-sämpylöistämme pizzasi ja terveellisen kanasalaatin mukana. Voit jopa muuttaa tämän kanapaketiksi, jossa on Chicken Hawaii ja Kana Boat pizza.

Suuri pizza- ja pihvipaketti (4-6 henkilöä)

Pizza- ja pihvirakettimme on yksi suosituimmista juhlapaketeistamme. Suuri pakettimme sopii 4-6 hengelle. Sinulla on kaksi 15 tuuman pizzaa valitsemallasi maulla, kaksi 200 g: n pihviä, joissa on sipuli-, pippuri- tai minuuttipihvi, ja kulho herkullista kreikkalaista salaattia.

Tämä on loistava valinta niille, jotka tarkkailevat hiilihydraattejaan. 15 tuuman pizzan lisäksi sinua hoidetaan kahdella mehukkaalla pihvillämme valitsemallasi maulla. Se on täynnä proteiinia, jota tarvitset energiaan. Voit syödä sen pizzamme tai mukana olevan kreikkalaisen salaatin kanssa. Se on täydellinen kasvissalaatti, joka on täydellinen, koska sinulla on paljon lihaa.

Huomaa, että yllä olevat paketit kuuluvat myös Deluxe-pakettiin 6-8 hengelle. Pakkaukseen lisätään toinen 15 tuuman pizza ja kaksi muuta pakettiin sisältyvää ruokaa. 

Suuri kebabpaketti (4-6 henkilöä)

Kun et ole liian innostunut saamaan pizzaa, meillä on myös kebabpaketti. Tämä paketti sisältää seuraavat: 

  • 12 keppiä kebabia, valittuna naudanliha, kana tai molemmat jaettu kahtia. 
  • Valittavana on 6 kuppia erikseen käärittyä riisiä, 6 isoa ranskalaista perunaa tai perunakiilaa. 
  • Kulho kreikkalaista salaattia, täynnä tuoreita, rapeita ja herkullisia vihanneksia.

Tämä on täydellinen niille, jotka haluavat saada riisiä tai perunoita kokoontumisen aikana. Vaikka pizza saattaa riittää joillekin ihmisille, toiset eivät yksinkertaisesti voi elää ilman riisiä. 

Voit myös hankkia kaiken kanan kebabin niille, jotka haluavat niitä naudanlihan tai näiden kahden yhdistelmän sijasta, joten sinulla on vaihtoehtoja. Voit myös sekoittaa perunat ja perunakiilat kolmen kanssa.

Huomaa, että tämä on myös deluxe-paketissa 6-8 hengelle. Tämä sisältää 16 valitsemasi kebab-keppiä, 8 kuppia riisiä, suuria perunoita tai kiiloja ja kaksi kulhoa kreikkalaista salaattia. 

Suuri hampurilaispaketti (4-6 henkilöä)

Jos et ole pizzan tuulella etkä halua riisiä, nautit varmasti tavallisesta hampurilaispaketistamme. Tämä sisältää 6 hampurilaista, joista voit valita enintään kaksi makua:

  • Juustohampurilainen
  • Kana-hampurilainen
  • Kebab-hampurilainen. 

Tämä paketti sisältää myös 6 isoa perunaa tai perunakiilaa sekä kuusi juomaa, joista valittavissa on joko sooda tai jäätee.

Tämä on myös hieno paketti, koska se on yleensä täyteläisempi ihmiselle kuin pizza, mutta ei liian paljon kuin riisi. Voit myös valita kaksi kolmesta mausta. Hampurilaiset ovat jo täydellinen ateria, josta nautit todella.

Huomaa, että tämä on saatavana myös deluxe-paketille. Tämä sisältää 8 hampurilaista, 8 isoa perunaa tai perunakiilaa ja juomia. Joillekin tämä on parempi, koska se on raskaampaa syödä kuin pizza.

Deluxe Pizza- ja hampurilaispaketti (6-8 henkilöä)

Pizzan lisäksi hampurilaiset ovat yksi suosituimmista ruokalajeista kaikkialla. Siksi, jos haluat järjestää juhlat, voit saada ihmiset valitsemaan valitsemansa pizzan tai hampurilaisen välillä. Huomaa kuitenkin, että tämä paketti on saatavana vain deluxe-paketissamme 6-8 hengelle. Paketti sisältää kolme 15 tuuman pizzaa valitsemallasi maulla, 8 hampurilaista ja 8 isoa perunaa.

Tämä on loistava valinta, jos sinulla on yli 8 henkilöä. Jotkut voivat syödä vain pizzaa, kun taas toiset voivat syödä vain hampurilaisia. Plus ranskalaisilla, ne varmasti täyttyvät. Voit valita, ovatko kaikki kahdeksan hampurilaista yhdessä maussa, tai valita kaksi omasta juustohampurilaisesta, kanahampurilaisesta tai muusta kebab-hampurilaisesta. 

Deluxe-pizza- ja falafel-paketti (6-8 henkilöä)

Se on yksi myydyimmistä paketeistamme. Paitsi että voit nauttia kolmesta 15 tuuman pizzasta, sinulla on myös 6 falafeliä ja riisiä. Huomaa, että tämä on saatavilla vain deluxe-paketissamme. Se sisältää myös kaksi kulhoa kreikkalaista salaattia, joka sopii täydellisesti falafelisi kanssa.

Tämä on toinen loistava valinta, jos sinä ja vieraasi olette nälkäisiä ja haluavat syödä jotain raskasta. Falafel on hieno ruokalaji riisin kanssa, ja pizzamme myös täyttää sinut. Tämä on myös täydellinen, jos vieraasi ylittävät 8 henkilöä, koska he voivat syödä raskasta ateriaa riippumatta siitä, saavatko he pizzan tai riisin.

Deluxe-pihvipaketti (6-8 henkilöä)

Jos et ole falafelin fani, voit kokeilla pihvirakettiamme. Pakettimme sisältää 8 kappaletta pihviä, joista voi valita kaksi tai kolme makua. Voit valita sipulipihvin, pippuripihvin tai minuuttipihvin. Se sisältää myös 8 riisiä pakattuna yksittäin ja valinnan joko kreikkalaista salaattia tai tonnikalan-katkarapusalaattia.

Tämä on yksi paketeistamme, jotka sopivat parhaiten hienoon ruokailukokemukseen kotona. Pihvit ovat pehmeitä ja mehukkaita, ja ne on valmistettu täydellisesti, mikä sopii parhaiten pörröiseen ja pehmeään riisimme. 

Voit myös nauttia niistä joko kreikkalaisen salaatin tai tonnikalan-katkarapusalaatin kanssa. Se on täynnä tuoretta tomaattia, kurkkua, mehukasta tonnikalaa ja katkarapuja sekä erikoiskastiketta. Nämä varmasti saavat ruokahalusi menemään.

Huomaa kuitenkin, että tämä paketti on saatavana vain deluxe-versiona. Meillä ei tällä hetkellä ole suurta pihvipakettia. Voit olla varma, että nautit pihveistämme, joista saatat haluta useamman kuin yhden kappaleen.

Juhli erityistä tapahtumaasi kanssamme! Valitse yksi paketeistamme täällä Saksalan Pizzeria. Haluamme olla osa juhlaasi toivoen, että ruokamme saa sinut tuntemaan olosi tyytyväiseksi ja onnelliseksi. 

Jos sinulla on kysyttävää paketeistamme, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme tiedusteluissasi. Voit myös tulla käymään luonamme tilaamaan tai tiedustelemaan.