Saksalan Pizzeria: Miten saada Saksan pizzaa

Kun puhumme pizzasta, tulee mieleen Italia. Italialaiset suosivat monia reseptejä, jotka me kaikki tunnemme ja rakastamme tänään. On kuitenkin eräänlainen pizza, joka erottuu – saksalainen pizza. Tämä aliarvostettu herkku, jota sinun pitäisi yrittää maistaa ja kokata ainakin kerran elämässä sen ainutlaatuisen maun ja herkullisien varianttien vuoksi.

Saksalainen pizza, joka tunnetaan myös nimellä Flammkuchen, on peräisin-Saksasta Eteläja Ranskan Alsacen alueelta. Siinä on erilainen käänne kuin mihin olemme yleensä tottuneet.sijasta Tomaattikastikkeense saa kerroksen rehevää creme fraichea ja tukahdutetaan paahdetuilla sipulilla ja rapealla pekonilla. Se saattaa kuulostaa epätavalliselta ruoalta, pizzalta ilman tomaattikastiketta? Voit olla varma, että tämä maistuu yhtä hyvältä tai jopa paremmalta. Jos olet kiinnostunut tekemään oman version tästä ruokalajista, tarkista nämä neljä helppoa vaihetta.

Valmistele ainekset

Pizzan valmistus voi olla sotkuista. Aineiden valmistaminen on aina suositeltavaa. Tarvitsemasi valmistelu helpottaa prosessia ja tekee siitä puhtaamman. Sinun on myös valmistettava kastike tässä vaiheessa, joka on creme fraiche. 

Tätä varten sinuntarvitsee vain sekoittaa 2 kupillista kirnupiimää ja kolme ruokalusikallista viljelmää kirnupiimää. Jos näitä ainesosia ei ole saatavilla keittiössäsi, voit käyttää kermakastiketta korvikkeena. 

Tee taikina

Jos haluat aidon tunteen saksalaiselle pizzalle, on erittäin suositeltavaa tehdä oma. Lisäksi Flammkuchen -taikinan valmistus ei ole niin stressaavaa kuin klassinen pizza. 

Amerikkalaiset pizzat vaativat taikinan kohota, mutta tarvitset vain leivän saksalaisilla pizzoilla. Sinunon sekoitettava vain jauhot, vesi ja suola, kunnes muodostuu taikinapallo. Lisää sitten oliiviöljy ja sekoita kunnes seos on sekoittunut. Vaivaa taikinaa tasaiseksi. Valmistele ainekset

Lisää täytteet 

Kun olet levittänyt creme fraichesi taikinan päälle, voit nyt ripotella täytteitäsi. Mutta toisin kuin tavalliset pizzat, saksalainen versio tarvitsee vain kolme päätäytettä, pancetta, juusto ja sipulit. Pancetta on suolalla kovetettu ja kuivattu lihatyyppi, mutta jos tätä lihaa ei ole saatavilla markkinoilla tai keittiössä, voit ripotella kuutioiksi pekonia. 

Paista saksalaista pizzaa

Voit nyt paistaa Flammkuchenia 500ºF: ssa noin 15-20 minuuttia. Tiedät milloin saksalainen pizza on kypsennetty, kun leipäjuusto ja reunat muuttuvat kullanruskeiksi. Jos haluat lisätä muita ainesosia, kuten muskottipähkinää, jogurttia, sieniä ja ruohosipulia, voit tehdä niin. Niin kauan kuin saat nauttia mehukkaasta Flammkuchenista, olet hyvä mennä. 

Lue lisää jännittäviä reseptejä, joita voit kokeilla kotona, kun tilaat sivumme.