Miten syödä pizzaa thän aito italialainen tapa

Monien tietämättä on olemassa oikea italialainen tapa syödä pizzaa. Et ehkä ymmärrä sitä, mutta olet syönyt pizzaa väärin koko ajan. 

Ei ole haittaa syödä pizzaa haluamallasi tavalla, mutta voit tasoittaa kokemustasi oppimalla syömään kuuluisa ruokalaji italialaisten tarkoittamalla tavalla. Lue lisää lukiessasi tätä artikkelia ja selvitä italialainen tapa syödä pizzaa!

Pizza tarjoillaan tuoreena uunista

On vain yksi oikea tapa tarjoilla pizzaa italialaisten mukaan: suoraan tiiliuunista. Kun pizza on valmis, se asetetaan tukevalle ja kuumuutta kestävälle lautaselle ja tarjoillaan pöydällesi heti. 

Olisit yllättynyt siitä, että pizza tarjoillaan kokonaisena ilman osioita. Näin italialaiset syövät sen, koko pizzan, jonka ihmiset voivat joko jakaa tai syödä yksin. 

Pienet annokset pizzaa yhdelle

Koska pizzaa ei ole viipaloitu, italialaisilla voi olla joko pieniä annoksia, koska he odottavat sinun syövän sen kuin aterian. Voit jakaa sen rakkaillesi, kun pyydät suurempaa annosta, mutta älä odota, että se leikataan avuksesi. 

Pizzan

leikkaaminen Sinun on leikattava pizza itse. Koska italialaiset pitävät sitä kokonaisena ateriana, sinun on käytettävä veitsesi ja haarukkasi pizzan syömiseen. Voit leikata sen osiin, jotta on helpompi jakaa se muiden kanssa pöydälläsi tai leikata se aivan kuten pihvi. 

Jotkut italialaiset leikkaavat veitsellä ja haarukalla koko pizzan pieniksi kolmioiksi. Se saattaa olla aluksi hämmentävää, koska et ole tottunut syömään pizzaa tällä tavalla, mutta se on jotain, jota sinun pitäisi kokeilla ainakin kerran elämässäsi. 

Työskentele kohti kuorta

Viipaloit pizzan kolmiomaisesti, jos aiot syödä sen yksin. Tämä tarkoittaa, että sinun on työskenneltävä aterian viimeistelyyn pienillä, johdonmukaisilla puremilla. Tee kolmiomaisia ​​muotoja, kunnes olet työskennellyt kuoren suhteen. 

Purentakokoisia paloja

Yksi yllättävimmistä asioista pizzan syömisessä italialaisten tapaan on, että se on leikattava purentakokoisiksi paloiksi. Olet tottunut syömään koko pizzaviipaleen suurina purenna ja leikkaaminen haarukalla ja veitsellä voi olla raju muutos rutiiniin. Kuitenkin leikkaaminen purenta-kokoisiksi paloiksi on oikea tapa edetä. 

Pizza on hieno ruokailu, ja sinun pitäisi kohdella sitä sellaisena, jos haluat saada aitoa italialaista kokemusta. Sinun pitäisi myös valmistaa koko pizza itse italialaisena, jos haluat tasoittaa ruokailukokemustasi Saksalan Pizzeriassa. 

Pizzan syöminen eri tavalla on kuitenkin meille hienoa, kunhan nautit herkullisista pizzoista, joita voit tilata ravintolasta. Varmista, että sinulla on paras aika Saksalan Pizzeriassa, ja älä epäröi ottaa yhteyttä henkilökuntaan, jos tarvitset apua tai apua pizzasi kanssa.