Saksalan Pizzeria: Täytä ja rentoudu ravintolassamme ja uima-altaassamme

Saksalan Pizzeria: Täytä ja rentoudu ravintolassamme ja uima-altaassamme.

Ymmärrämme, kuinka sinun täytyy rentoutua aika ajoin, ja me Saksalan Pizzeriassa haluamme tarjota rentouttavan ilmapiirin. Upea ruoka ja kodikas tunnelma ovat hieno tapa rentoutua ja unohtaa huolesi päiväksi. 

Meidän pizzeria

Saksalan Pizzeria tavoitteena on tarjota laadukkaita elintarvikkeita, että perheet saavat. Haluamme, että ajattelet pizzeriaamme, kun he haluavat rentoutua, syödä ja pitää hauskaa. Perheet nauttivat todella tarjoamastamme laajasta valikoimasta pizzan makuja. He voivat löytää etsimänsä maun ja tyydyttää pizzan, kebabien ja perunoiden himonsa.

Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään tilaamaan suosikkiruokasi. Haluamme tarjota sinulle sydäntä lämmittävän palvelun ja toivottaa sinut tervetulleeksi pizzeriaan kuin kotisi. 

Ymmärrämme, kuinka pizza voi tarjota mukavuutta joillekin ihmisille, ja haluamme laajentaa sitä pizzeriaamme. Ravintolamme on tehty tekemään sinusta mukava ja rento, kun otat pureman pizzastasi.

Jos haluat olla rennompi tai pitää hauskaa syödessäsi, voit myös pulahtaa uima-altaasemme lähelle pizzeriaa! Se on aina puhdistettu ja hyvä tapa vilvoitella uimalla tai vain lepäillen uima-altaassa rentoutuen. 

Uima-

altaamme Vaikka meillä on tarjolla herkullisia juomia, jotka auttavat sinua jäähtymään kuumana päivänä, se ei välttämättä riitä. Siksi suosittelemme pulahtaa uima-altaasemme ja nauttia lyhyestä uinnista. 

Paitsi että se viilentää sinua, voit myös nauttia leikkimisestä ja pitää hauskaa auringon alla. Se on myös suuri häiriötekijä lapsille, jotka eivät voi istua paikallaan ja haluavat leikkiä. He voivat pulahtaa uima-altaaseen ja leikkiä muiden lasten kanssa, ja kun he tulevat nälkäisiksi, sinulla on pala pizzaa.

Se on myös hyvä tapa vilvoitella pitkän vaikean viikon jälkeen. Ymmärrämme täysin, kuinka vanhemmat ja lapset saattavat kyllästyä työhön ja kouluun. Voit ottaa rentouttavan vapaapäivän Saksalan Pizzeria -ravintolassa syömisen lisäksi myös nopean ja rentouttavan uinnin. 

Sen lisäksi Saksalan Pizzeria voi myös järjestää tapahtumia ja juhlia. Suosittelemme yleensä vain ravintolan käyttöä, mutta jos pidät juhlia lapsille, voit pitää sen sijaan uima-allasjuhlat. Voit käyttää uima-allasta, kun tarjoamme sinulle pizzoja, kebabeja ja juomia.

Allas puhdistetaan joka 4. tunti joka päivä, jotta se pysyy puhtaana ja hyvässä kunnossa. Ystävällinen henkilökuntamme ilmoittaa sinulle ja lapsillesi, milloin uima-allas puhdistettiin viimeksi avuksesi. Kerro meille, jos haluat juhlia erityistä tilaisuutta ja käyttää uima-allasta! Meillä on ilo saada sinut tänne.