Saksalan Pizzeria: Maailman harvinaisimmatpizzatäytteet

Kukapa ei rakasta pizzaa? Kun edistymme moderniin aikaan, pizza on myös päivittänyt muunnelmiaan. Maat ympäri maailmaa valmistavat jatkuvasti versioitaan lisäämällä ainutlaatuisia täytteitä. 

Jos haluat olla seikkailunhaluinen ja maistaa jokaista ainutlaatuista pizzaa, olet oikeassa paikassa! Lue tästä, kun Pizzaflitzer kokosi luettelon ainutlaatuisista täytteistä, joista tuli suosittuja alkuperämaassaan. 

Tonnikalan

äyriäiset sopivat täytteenä, mutta niitä on vain muutama, joka on hyväksyttävä jokaisessa pizzaravintolassa, eikä tonnikalasäilyke ole yksi niistä. Kun menet Saksaan, älä ihmettele, jos näet pizzan päällä tonnikalaa. Paikalliset rakastivat tätä muunnelmaa ja tekivät siitä suositun täytteen maassaan. 

Vihreät herneet

Terveelliset pizzareseptit ovat yleistymässä ja ne ovat saatavilla verkossa. Se on helppo valmistaa, jos sinulla on oikeat ainekset. Ei ole mikään salaisuus, että Brasilia on sopeutunut hyvin tähän uuteen pizzatyyppiin ja valmistelee sen versiota. Vihreitä herneitä ei käytetä enää vain lisukkeena, koska ne voivat olla myös pizzan täytteenä! 

Banaani

Kuka olisi uskonut, että ananas ei ole pizzan ainoa kiistanalainen täyte? Ruotsi vastaa haasteeseen omalla Banana Curry -pizzallaan. Se on samanlainenhavaijilainen kuinversio, tuntemasi ja rakastamasimutta siinä on vain uusi pinta, joka on banaani.

Lohen ja makrillinja

kala-äyriäisruokien ystävien täytyy haaveilla juuri nyt tämän kuuluisan Mockba-pizzan kanssa Venäjällä. Jos olet kyllästynyt syömään pepperonia ja lihaa pizzassasi, voit vaihtaa Mockbaan, sillä niiden täytteenä on lohi, tonnikala ja makrilli. Toinen mielenkiintoinen asia tässä on se, että se tarjoillaan kylmänä kuin mihin olet tottunut.

Kengurun liha

Tämä on yksi ainutlaatuisimmista ruoista, joita voit löytää Australiasta. Saatat tuntua levottomalta, koska olet tottunut näkemään kenguruja iloisena hyppäämässä ympäriinsä, mutta kengurunlihan syöminen on normaalia tässä maassa. Tämä on hyvä valinta, jos et halua kokeilla sitä ensimmäistä kertaa sellaisenaan. 

Kalmari 

Mitä tahansa voit ajatella, Japanissa on luultavasti se valmiina sinulle aivan kuten tämä kalmaripizza. Se on erittäin suosittu Japanissa, että löydät tämän jokaisesta pizzamenusta. Oletpa sitten vierailulla tai viivyttelemässä pitkään, sinun täytyy kokeilla tätä kalmaripizzaa kerran. 

Englantilainen aamiainen

Nosta tapaa, jolla syöt englantilaisen aamiaisen Isossa-Britanniassa käyttämällä sitä pizzan täytteenä! Kaikkea tähän englantilaiseen aamiaiseen sisältyvää käytetään täytteenä ja lämmitetään yhdessä uunissa, jotta siitä tulee rapeampaa ja maukkaampaa.