Päivitä itsesi Saksalan Pizzeria -juomilla

Päivitä itsesi Saksalan Pizzeria -juomilla

pitkän työ- tai pelipäivän jälkeen, mikä olisi parempi tapa rentoutua kuin mennä Saksalan Pizzeriaan ja syödä syötävää? Pizzat ovat suuria tyydyttämään himosi ja nälkäsi. 

Mutta ei vain sitä, voit myös virkistää ja rento ravintolamme viileällä ilmalla. Tietenkin meillä on hyviä juomia, jotka sammuttavat janoasi ja ovat hyviä pizzamme kanssa.

Virvoitusjuomien

Yksi virkistäviä juomia on teidän pizza on sooda. Täällä Saksalanissa meillä on paljon hedelmäsoodaa, joka on saatavana paitsi aikuisille myös lapsille. 

Meillä on tavanomaisia ​​appelsiini-, sitruuna- ja rypäleen virvoitusjuomia, mukaan lukien kola ja juurihana. Meillä on kuitenkin myös ainutlaatuisia makuja, kuten päärynä, kirsikka ja omenat. Meillä on myös alkoholiton inkivääri-ale, joka todella virkistää sinut päivän työajan jälkeen

Kahvi

Vaikka se ei ehkä ole yhtä virkistävää, upea kuppi kahvia on hieno pizzasi kanssa. Voit ottaa sen hitaasti ja rentoutua nauttien pizzeriamme tunnelmasta. Meillä on kuitenkin jääkahvia nautittavaksi. Se on virkistävämpi, mutta silti säilyttää haudutetun kahvin herkullisen maun. 

Talon keitetty jäätee

Niille, jotka eivät ole virvoitusjuomien tai kahvin ystäviä, meillä on kotitekoinen jäätee. Jyrkät teepussit kuumaan veteen ja lisäämme appelsiinimakua, jotta se olisi virkistävämpää ja herkullisempaa. Panostamme jääteemme päivittäin tuoreeksi ja käytämme parhaita teepusseja ja appelsiineja parhaan maun tarjoamiseksi.

Milkshakes

Kid: t nauttivat todella valikoimastamme. Herkulliset pirtelömme valmistetaan parhaista jäätelöistä ja tuoreimmasta maidosta. Saksalan Pizzeria tarjoaa suurimman osan klassisista makuja, kuten suklaa, mansikka ja vanilja. Varmistamme kuitenkin, että meillä on uusia makuja, kuten c-suklaa ja banaani, mansikka ja kirsikat sekä jopa suklaa ja maapähkinävoi .

Hedelmämehut

Terveellisemmäksi vaihtoehdoksi Saksalan Pizzeria tarjoaa myös tuoreita hedelmämehuja. Nämä eivät ole vain suosittuja lapsia, vaan aikuiset voivat myös nauttia erilaisista mehuista, joita tarjoamme. Hankimme markkinoiden tuoreimmat hedelmät, joten hedelmämehujen maut riippuvat vuodenajasta.

Craft Beer

Toinen katkarapujuoma pizzojemme kanssa on jääkylmä käsityöolut. Aikuiset nauttivat ehdottomasti käsityöläistämme. Hankimme ne pieniltä panimoilta, joilla on laadukkaita oluita. Heillä on erilaisia ​​makuja, voimaa ja makua, joista asiakkaat todella nauttivat. Upea olut ja herkullinen pizza ovat aina loistava yhdistelmä rentoutumiseen perheesi kanssa. 

Saksalan Pizzeria tarjoaa jatkossakin uusia juomia asiakkaillemme. Vaikka valintamme saattavat vaikuttaa siltä, ​​että se on edelleen rajallinen, jatkamme edelleen sinulle tarjottavien juomien kehittämistä ja hankkimista. Haluamme auttaa sinua virkistymään ja rentoutumaan nauttien pizzasta ja kebabista pizzerissamme.